Visie

Het is belangrijk om eerst het doel van jouw portret te bepalen. Dit is erg persoonlijk en voor iedereen anders. Wat is de reden voor dit portret? Wat zijn je wensen? Waar hou je van? Welke interesses en fascinaties heb je? De antwoorden hierop ‘vertaal’ ik in een visie.

 

Concept

Om de richting van jouw portret te verhelderen maak ik verschillende moodboards. Deze bestaan uit beelden die de look & feel, de stijl en specifieke kenmerken zoals compositie, kleurgebruik en soort verlichting laten zien. De visie en de moodboards vormen samen het creatief concept.

Fotoshoot

Ik maak jouw portretfoto’s op basis van het concept. Waarbij ik de moodboards als leidraad gebruik. De gemaakte beelden gaan het uitgangspunt vormen voor het uiteindelijke artwork.

Tijdens de fotoshoot laat ik regelmatig beelden zien om feedback te vragen. Dit om zeker te weten dat je blij bent met wat we aan het maken zijn.

Artwork

Na de shoot ontvang je een online gallerij met de gemaakte foto’s. Hieruit selecteer jij vervolgens de foto die ik verder ga uitwerken tot jouw exclusieve fotografisch artwork.

Het uiteindelijke artwork kan op verschillende manieren geprint worden (fine art, acrylglas, canvas, metaal). Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en prijzen.

FARTWORKS
Dr. Struyckenstraat 98 A20
4812 BH Breda
06 - 28 12 37 17

KvK:  72715472
Btw:   NL154897917B01
Bank: NL26 KNAB 0257 7678 19

Copyright FARTWORKS