Selecteer een pagina

Zakelijke portretfotografie

Klanten kiezen niet voor een bedrijf op zich, maar voor de mensen en de boodschap die verteld wordt. Dat is nu de reden waarom [F]ARTWORKS persoonlijke portretten van jouw klanten in beeld brengt, als onderdeel van een succesvolle visual storytelling campagne.

 

“Zorg jij met jouw marketing-, communicatie- of reclamebureau voor een pakkend en persoonlijk verhaal in beeld? En zet je hiervoor al persoonlijke portretten van je klanten in?”

 

Zakelijk en toch persoonlijk

Persoonlijke verhalen, die horen toch niet thuis in het bedrijfsleven? Dat idee is gelukkig allang achterhaald. Mensen maken het bedrijf en persoonlijke verhalen zorgen voor het juiste sentiment. Met als resultaat dat mensen je boodschap veel langer onthouden. Dit geldt voor verschillende vormen van communicatie, zoals de website of een campagne van je klant. Met een persoonlijke benadering ben je authentiek en herkenbaar. Bovendien zeggen beelden soms meer dan duizend woorden.

 

Individuele benadering

De een vindt het van nature fantastisch om in de spotlights te staan, de ander totaal niet. Door begrip te tonen, grenzen aan te voelen en met een tikje humor voelt iedereen zich uiteindelijk ontspannen tijdens een zakelijke portretfotoshoot bij [F]ARTWORKS. Tijdens een gesprek dat voorafgaat aan de fotosessie leer ik de klant beter kennen en wordt duidelijk welke uitstraling en sfeer past bij de persoon en het bedrijf. Vervolgens kom ik met ideeën en een concept, waarop voortgebouwd wordt met een uniek beeldverhaal.

 

 

Passende stijl

Ieder bedrijf heeft een verhaal te vertellen en een eigen stijl. Kunstzinnig, casual, stijlvol of theatraal. Een portretfoto kan eenvoud uitstralen of van het beeld afspatten. Alles is geoorloofd, zolang het maar authentiek en oprecht is. Om dit voor elkaar te krijgen moet het verhaal van de klant terug worden gebracht naar de essentie. Alle elementen op de foto, zoals belichting, locatie, kleurgebruik, kleding en attributen dienen het krachtig overbrengen van de boodschap. Dit geldt ook voor productfotografie, wanneer je klant fysieke producten aanbiedt. [F]ARTWORKS zorgt ervoor dat de presentatie en sfeer op de foto’s optimaal aansluiten op het gekozen concept.

 

Zoek je een freelance portretfotograaf om jouw klant op een unieke manier in beeld te brengen?   Ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen.

 

[F]ARTWORKS
Dr. Struyckenstraat 98 A20
4812 BH Breda
06 - 28 12 37 17

 

KvK:  72715472
Btw:   NL001803427B46
Bank: NL26 KNAB 0257 7678 19

Copyright [F]ARTWORKS