Selecteer een pagina

Over Micha | Fotograaf en grafisch vormgever

Een identiteit waar klanten zich in herkennen, steeds meer bedrijven zien het belang daarvan in. Wat maakt een bedrijf uniek, waar staat het voor en wat heeft het allemaal te bieden? Hoe maak je dit nu in één opvallende boodschap duidelijk? Het antwoord is visual storytelling.

 

“Met [F]ARTWORKS vertel ik, Micha van den Oudenhoven (1971), verhalen in beeld. Met krachtige eenvoud als handelsmerk, combineer ik fotografie en grafische vormgeving voor opdrachten van marketing-, communicatie- en reclamebureaus”.

 

Persoonlijke benadering

Als fotograaf en in mijn werk als grafisch vormgever zoek ik altijd naar verdieping, naar authenticiteit en karakter. Des te meer valt het me op dat nog veel bedrijven kiezen voor stockfoto’s en standaard designtemplates. Een gemiste kans als je het mij vraagt, want juist met persoonlijke beelden en vormgeving onderscheid je je van de rest. Een goed verhaal in tekst gaat leven bij mensen, maar sprekende beelden staan voor altijd op het netvlies. Persoonlijkheid, diepgang en eigenheid zijn essentieel bij visual storytelling. Daarom ondersteun ik marketing-, communicatie- en reclamebureaus door hun klanten op een persoonlijke manier te benaderen en in beeld te brengen. Dit doe ik onder andere door het fotograferen van persoonlijke, karakteristieke portretten.

 

Fotografie en grafische vormgeving in één

Wie zijn de mensen achter een bedrijf? Dat vind ik interessant. Gesprekken en verhalen breng ik met [F]ARTWORKS terug tot de essentie, die de basis vormt voor een beeldverhaal. Bij visual storytelling moeten beeld, design en tekst naadloos op elkaar aansluiten, elkaar aanvullen. Vooral voor websites en campagnes is dit een voorwaarde. Het is voor marketing-, communicatie- en reclamebureaus dan ook prettig om vanuit een eenduidige creatieve visie op beeld en design te werken. [F]ARTWORKS neemt dit voor bureaus beiden uit handen en is het centrale aanspreekpunt voor alles op het gebied van beeld.

 

Creatieve visual storytelling

Als fotograaf en grafisch vormgever met een passie voor visual storytelling, maak ik het liefst complete series van beelden binnen een creatief concept. Het is prachtig als ik een opvallend persoonlijk verhaal mag vertalen naar beeld. Maar het geeft me ook voldoening om kleur te geven aan bescheiden verhalen en te zoeken naar het gouden randje. Het mooiste compliment dat ik kan krijgen als visual storyteller, is dat de klant trots en ontroerd is door het eindresultaat.

 

Wil je meer weten over mij of mijn specifieke werkwijze?   Laten we kennismaken. 

[F]ARTWORKS
Dr. Struyckenstraat 98 A20
4812 BH Breda
06 - 28 12 37 17

 

KvK:  72715472
Btw:   NL001803427B46
Bank: NL26 KNAB 0257 7678 19

Copyright [F]ARTWORKS