Selecteer een pagina

Visual storytelling campagnes

Bedrijven die een marketing-, communicatie of reclamebureau inschakelen willen opvallen, zich onderscheiden, laten zien dat zij uniek zijn. De klant vraagt dus een flinke dosis creativiteit en inspiratie van jouw bureau. Beelden, foto’s en vormgeving vallen vaak het eerst op, [F]ARTWORKS benut dit optimaal in campagnes.

 

“Zet jij voor jouw marketing-, communicatie of reclamebureau visual storytelling al voldoende in voor campagnes?”

 

Campagnes voor bureaus

Visual storytelling; het vertellen van een authentiek visueel verhaal, waarmee de boodschap van een bedrijf duidelijk en krachtig wordt overgebracht. [F]ARTWORKS ondersteunt bureaus bij het vertellen van de verhalen van hun klanten. Dit gebeurt door middel van campagnes met krachtige fotografie en passende grafische vormgeving. [F]ARTWORKS is inzetbaar voor visual storytelling voor onder andere:

  • marketingbureaus;
  • communicatiebureaus;
  • reclamebureaus;
  • PR-bureaus;
  • eventbureaus;
  • bureaus voor branding (merkontwikkeling).

 

De kracht van visual storytelling

Werk je voor jouw marketing-, communicatie- of reclamebureau regelmatig samen met freelancers die ieder hun eigen specialisme hebben? Misschien krijg je dan ook te maken met creatieve verschillen. Visual storytelling is door [F]ARTWORKS voor campagnes op meerdere vlakken inzetbaar. Skills op het gebied van fotografie, beeldbewerking en grafische vormgeving worden met elkaar gecombineerd. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor alles wat in de campagne met beeld te maken heeft. Dit creëert een duidelijke eenheid in campagnes. Om dezelfde reden wordt ook voor websites visual storytelling ingezet.

 

Van concept naar campagne

Visual storytelling in campagnes betekent dat de hoofdelementen, die de boodschap van de klant ondersteunen, in beeld worden gebracht. Ik ga eerst persoonlijk in gesprek om de klant te leren kennen, zorgvuldig te luisteren en het verhaal vervolgens terug te brengen tot de essentie. Deze essentie vormt de basis voor creatieve ideeën, die worden uitgewerkt tot verschillende concepten. Hieruit kiest de klant een definitief concept dat het uitgangspunt vormt voor de gehele campagne. Niets wat in beeld wordt gebracht berust op toeval, alles wordt zorgvuldig gekozen. Dit maakt de beelden van [F]ARTWORKS eenvoudig en krachtig tegelijk.

 

Wil je weten hoe [F]ARTWORKS visual storytelling kan toepassen op campagnes binnen jouw marketing-, communicatie- of reclamebureau?   Ik maak graag kennis met je.

[F]ARTWORKS
Dr. Struyckenstraat 98 A20
4812 BH Breda
06 - 28 12 37 17

 

KvK:  72715472
Btw:   NL001803427B46
Bank: NL26 KNAB 0257 7678 19

Copyright [F]ARTWORKS